Negroni

Negroni

Historien om Negronien lyder således. Grev Camillo Negroni ville have spiritus og jo mere jo bedre. En dag i år 1919 besøgte han Caffé Casoni i Firenze. Her bad han bartenderen Fosco Scarselli om at lave en Americano Cocktail (Vermouth, Campari, danskvand ”soda”) og erstatte danskvand ”soda” med gin, for at gøre den stærkere. Fosco gjorde som der blev sagt! Han krydrede desuden cocktailen med et stykke citronskal, så man kunne kende forskel på en Americano og den nyopfundne Negroni. I dag er Negroni en kæmpe succes, og har sin egen ”Negroni uge” hvert år i juni måned. I år 2019 fejrede Negronien 100-års fødselsdag. Negroni kan være svær at mestre til perfektion, da det gælder om at finde den rette balance mellem gin, den søde Vermouth og den bittersøde røde Campari aperitif. Negroni laves i dag på mange måder, jeg giver dig her den klassiske opskrift. Kan du lide en kraftig cocktail, så prøv den med en Navy Strength gin 🙂

Ingredienser:
3 cl. Gin (gerne en lidt kraftig gin)
3 cl. Rød Vermouth
3 cl. Campari
Isterninger

Pynt: Appelsintwist

Sådan gør du:
Hæld gin, Vermouth og Campari i et mixing glas
Tilsæt is og omrør indtil ingredienserne er godt blandet
Strain cocktailen i et tumblerglas fyldt med is og garner med en appelsintwist

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »