Gin Sour 43
En sour cocktail består af en base spiritus (whisky, gin brandy osv.), citrus & sødestof. I nogle Sours cocktails bruges der æggehvide, men det kan undlades. Hvornår gin sour blev opfundet vides ikke med sikkerhed, men Whiskey sour kan dateres tilbage til 1860-1870’erne.
Denne gang har jeg lavet en Gin Sour 43. Det er en cocktail som min gin-buddy @ginbisse (ginbisse.dk) har lavet en opskrift til for et par år siden.
Gin Sour 43
Ingredienser:
5 cl. gin
2 cl. Licor 43
3 stænk Angostura bitter
2.5 cl. limesaft
1.5 cl. sukkersirup
1 æggehvide
Isterninger
Pynt: Limeskive eller limeskal
Sådan gør:
Find en shaker frem
Hæld alle ingredienser i shakeren (med undtagelse af isterninger)
Shake nu uden isterningerne (dry shake)
Nu puttes isterninger i shakeren
Shake nu i 15-20 sekunder
Strain cocktailen i et low ball glas
Pynt med lime
Nyd 🙂